Renault Clio accessoires | ABD Renault

Trekhaak

Renault Clio trekhaak

 

Prijsaanvraag 

De Renault trekhaak en kabelbundel zijn speciaal voor uw Renault Clio ontworpen zodat mogelijke kans op storingen in de software van uw auto uitgesloten zijn. De trekhaak en kabelbundel voldoen volledig aan de strenge veiligheidseisen en specificaties van de fabrikant  waarmee u er zeker van bent dat u veilig op weg kunt met uw fietsendrager, aanhanger of caravan. ABD monteert deze graag voor u.

Instaplijsten

Clio IV Instaplijst

€59,-

inclusief montage

Meer info of bestellen 

Als u instapt in uw Renault Clio dan raakt u vaak ongemerkt de dorpel waardoor de lak snel kan beschadigen. Voorkom deze vervelende krasjes met behulp van dorpellijsten. Tevens zorgen deze ook nog eens voor een extra luxe uitstraling van uw Renault.

Armsteun

€209,-

inclusief montage

Meer info of bestellen 

Telefoon, zonnebril, sleutels, make-up, portemonnee, kauwgom… Alles aan boord? Maar waar bergt u deze noodzakelijke artikelen binnen handbereik op en zonder dat ze rondslingeren in uw Clio? 

Een centrale armsteun voor uw Renault biedt uitkomst! 

Niet alleen zorgt een armsteun voor comfort, en dus ontspanning voor uw rechter arm, maar u kunt hierin ook enkele artikelen opbergen. Binnen handbereik en zonder dat ze een projectiel vormen bij een eventuele noodstop.

17” velgen Clio IV

17” velgen Clio IV

 €999,-


inclusief banden en bandenspanningssensoren met inruil van huidige set en montage!

Meer info of bestellen 

De Renault Clio IV Estate is nu extra aantrekkelijk voor zakelijke rijders. Dit verleidelijke model kan nu namelijk worden uitgerust met sportieve 17" lichtmetalen wielen. Zónder gevolgen voor de bijtelling, die blijft gunstig op 14%!

U heeft de keuze uit grijze of zwarte lichtmetalen velgen. Heeft u ook interesse in een winterbandenset? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Kom gerust langs bij een van onze vestigingen. Wij adviseren u graag.

xenon

Clio Xenon

€499,-

inclusief montage

Meer info of bestellen 

Beter zien en gezien worden? Rijden in het donker is minder eenvoudig en zeker niet veiliger. Wilt u beter zien en gezien worden? Kies dan nu voor xenon-verlichting op uw Clio, Captur, Mégane of Scénic.

  • Tot 3x beter en verder zicht in het donker. 
  • Ontspannen rijden in het donker. U kunt beter in de verte kijken, waardoor u meer ontspannen achter het stuur zit.  
  • Premium look van uw auto. U rijdt dus niet alleen veilig maar ook in stijl.

Dakdragers

Clio IV Estate Dakdragers en dakkoffer

€149,-

inclusief montage

Meer info of bestellen