Renault Captur accessoires | ABD Renault
Renault Captur accessoires

Armsteun

Renault Captur armsteun

vanaf €209,-

inclusief montage

Meer info of bestellen

Telefoon, zonnebril, sleutels, make-up, portemonnee, kauwgom… Alles aan boord? Maar waar bergt u deze noodzakelijke artikelen binnen handbereik op en zonder dat ze rondslingeren in uw Captur?

Een centrale armsteun voor uw Renault biedt uitkomst!

Niet alleen zorgt een armsteun voor comfort, en dus ontspanning voor uw rechter arm, maar u kunt hierin ook enkele artikelen opbergen. Binnen handbereik en zonder dat ze een projectiel vormen bij een eventuele noodstop.

Mattenset

vanaf €49,-

inclusief montage

Meer info of bestellen

Een tapijtset geeft uw interieur een luxe uitstraling en beschermt de vloerbekleding van uw Renault Captur tegen vuil en/of beschadigingen. Een Renault tapijtset is qua pasvorm volledig afgestemd op uw Renault en is tevens voorzien van bevestigingsmaterialen waardoor deze niet verschuiven.

Hiermee voorkomt u dat het tapijt onder uw rem- of gaspedaal terecht komt. Ook bij tapijt denkt Renault aan uw veiligheid.

Sidesteps

Renault Captur Sidesteps

vanaf €649,-

inclusief montage

Meer info of bestellen

Speciaal voor uw Captur heeft Renault unieke sidesteps laten ontwikkelen. Deze sidesteps, ook wel runningboards genoemd, geven uw Captur een robuuste, stoere uitstraling en beschermen ook nog eens de zijkant van uw auto tegen beschadigingen. Wilt u de sidesteps met eigen ogen bekijken? Uiteraard hebben wij deze in onze showroom dus kom gerust langs bij een van onze vestigingen.

Xenon

Captur Xenon

vanaf €499,-

inclusief montage

Meer info of bestellen

Beter zien en gezien worden? Rijden in het donker is minder eenvoudig en zeker niet veiliger. Wilt u beter zien en gezien worden? Kies dan nu voor xenon-verlichting op uw Captur. 

  • Tot 3x beter en verder zicht in het donker. 
  • Ontspannen rijden in het donker. U kunt beter in de verte kijken, waardoor u meer ontspannen achter het stuur zit.  
  • Premium look van uw auto. U rijdt dus niet alleen veilig maar ook in stijl.

Zipper bekleding

Captur  Zipper stoelhoezen voorstoelen

vanaf €599,-

inclusief montage

Meer info of bestellen

Om de tijd die u in uw Captur doorbrengt nog aangenamer te maken heeft Renault een prachtige accessoire ontwikkeld waarmee het interieur van uw Captur een luxere uitstraling krijgt.

Heeft u er weleens van gedroomd om lederen bekleding in uw auto te hebben? Wij hebben hier nu een mooie en qua prijs aantrekkelijke oplossing voor. Speciaal voor uw Renault Captur kunnen wij u lederen bekleding aanbieden die eenvoudig op uw bestaande stoelen met afritsbare hoes gemonteerd kunnen worden (alleen voor Dynamique uitvoering). 

 

Niet alleen zijn de lederen stoelhoezen zeer slijtvast voor een optimale levensduur maar deze zijn ook zeer eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. Wel zo handig als u bijvoorbeeld met uw (klein)kinderen of eventueel uw huisdier onderweg bent.

 

Bumperbeschermplijst

Captur Bumperbeschermlijst

vanaf €55,-

inclusief montage

Meer info of bestellen

Als u dingen vervoert in uw Renault Captur dan raakt u vaak ongemerkt de bumper waardoor de lak snel kan beschadigen. Voorkom deze vervelende krasjes met behulp van de bumperbeschermlijst. Tevens zorgt deze ook nog eens voor een extra luxe uitstraling van uw Renault Captur.

Fietsen- Dakdrager

Renault Captur fietsendrager dakdrager

Vanaf €59,-

inclusief montage

Meer info of bestellen