Wat is een distributieriem?

Een distributieriem is de aandrijfriem van de nokkenas die de kleppen beweegt. Als deze distributieriem knapt of slipt, heeft dit vaak tot gevolg dat de motor total loss is. Het is dus noodzakelijk deze riem, samen met de bijbehorende span- en looprollen op het voorgeschreven tijdstip te gaan vervangen.

Waarom vervangen bij ABD?

Niet alleen omdat wij de laagste prijsgarantie afgeven, maar temeer omdat wij alle originele onderdelen volgens de voorschriften van Renault monteren en dit alleen laten doen door speciaal opgeleide Renault specialisten. Wij nemen hier geen risico, omdat bij verkeerd montage dit zware motorschade kan veroorzaken. Wij vervangen nooit alleen de riem, maar vervangen ook de span- en looprollen, de multieriem, de afdichtdoppen en de bout van de krusaspoelie. Alleen door al deze originele onderdelen te vervangen, kunt u weer zorgeloos rijden en geven wij volledige fabrieksgarantie.

Waarom uw distributieriem laten vervangen bij ABD Renault?

Bij ABD Renault wordt de distributieriem met bijbehorende onderdelen volgens de voorschriften van Renault vervangen tegen de laagste prijs.

De vervanging van de distributieriem en aanverwante onderdelen is werk voor specialisten. Neem dus geen risico met het deels vervangen van componenten. Zware motorschade kan het gevolg zijn.

Wat wordt er allemaal vervangen voor de all-in-prijs?

  • De distributieriem
  • De spanrol(len)
  • De looprol(len)
  • De bout van de krukaspoelie
  • De multiriem met span- en looprol(len).

Maak gebruik van onze expertise tegen de laagste prijs 5 jaar garantie!

 

Vraag direct een offerte aan Maak een werkplaatsafspraak